dimarts, de juny 19

TARRAGONA, NOVA CABINA DE COMANDAMENT

Tot just ahir feia un mes que començava a escriure aquest bloc, espero que ara si siguin capsules de idees mes freqüents, voldria tenir temps de fer-ne una per setmana, així que endavant.

Aquest mes ens ha portat canvis a la nostre ciutat, no cal dir-ho perquè avui ja es prou conegut al canvi a l’ajuntament. El dissabte era dies de cares noves en la cabina de pilotatge d’aquesta ciutat, tenim un nou alcalde, una persona molt propera i carregada de noves idees pel devenir de Tarragona, una persona que fa anys que som amics, i que sempre m’ha impressionat per la creativitat en els seus projectes.

Tarragona necessita de noves il·lusions per liderar una metamorfosi que ens doni relleu internacional en aquest mon tant globalitzat en la que si no tens un producte especialitzat no tens oportunitats. Tenim molts actius, ho deia en el meu primer pensament, però es com si tinguéssim un puzle amb les peces sense encaixar, hi es pot fer amb una visió de hiperrealisme, i ser una ciutat més, o també es pot fer amb talent i creativitat i ser diferent de totes les demes per tal d’assolir aquest espai que un dia van conquerir ciutats com Bilbao. No tant sols es bo tenir idees, també es necessari vendre-les, primer aquí, generant autoestima pels nostres conciutadans i desprès a la resta del mon.

Tenim una excel·lent oportunitat per posicionar-nos en aquesta xarxa de ciutats mitjanes, a on per qualitat de vida, per oportunitats i per futur, a tothom li agradaria viure. Ajudem perquè aquest nou equip que lidera la ciutat estigui a l’altura del que Tarragona es mereix.